0
  • Geen producten in het winkelwagentje.
Totaal:0,00

the journey starts

Namasté en welkom bij wego.yoga! De creatie van jouw eigen balans.

Met heel veel trots schrijf ik deze eerste blog. Na een turbulent jaar waarin ik letterlijk zoekende was heb ik iets gevonden waar ik eigenlijk al een lange tijd mee bezig was, YOGA. Het gevoel dat yoga mij geeft is te omschrijven als dynamisch, uitdagend, ontspannen en creatief. Kortom, ik word er gewoon heel erg blij van! Na het afronden van de ‘yoga teacher training’ in Rishikesh, India, heb ik mezelf voorgenomen dit te gaan delen met anderen, thuis. 

Het inspireren en helpen van mensen om yoga als tool te gebruiken en de juiste balans te creëren in de drukte van alledag is mijn missie. In onze snelle maatschappij is het tegenwoordig nog belangrijker geworden bewust in het moment te zijn en bewust rust te nemen. 

De voordelen van wat yoga voor je kan doen wanneer je even de balans kwijt bent heb ik zelf ook ondervonden. Na overspannen te zijn geraakt tijdens mijn werk in de logistieke sector ben ik opnieuw gaan kijken naar waar ik wel energie van kreeg. Tijdens mijn herstel merkte ik dat yoga voor deze klachten een hele goede tool is en ik stap voor stap weer in balans kwam. Langzamerhand ontstond het idee om dit met een groter publiek te delen en mijn eigen yoga onderneming te starten – wego.yoga. 

Zoek jij een manier om op een laagdrempelige en toch bewuste manier om te gaan met lichaam en geest? Wil jij meer balans creëren tussen de alledaagse drukte en de rust die jij zo verdient? wego.yoga kan jou hiermee op weg helpen. 

Ik hoop je snel te zien op de mat, online en offline 😉

Namasté,

Patricia

Geen reactie's

Geef een reactie